COMPACT-FIELD-OPTICS-TRINOVID-BCA-WINDOW-TEASER_teaser-1200x470

 

LEICA TRINOVID BCA

 

COMPACT-FIELD-OPTICS-TRINOVID-BCA-1-COMPACT-ALL-ROUNDER_teaser-307x205KIVÁLÓ FELBONTÓ KÉPESSÉG ZSEB MÉRETBEN


A Trinovid BCA modellek a legsokoldalúbbak az összes kompakt távcső között. A kiváló minőségű optikai elemek nagy felbontóképességgel rendelkeznek és apró mérete miatt bármilyen célra könnyedén használható. Ideális társ vadászat, túrázás, vagy akár vitorlázás közben. Elég egy kis zseb a tároláshoz, vagy a praktikus hordszíj és mindig kéznél van, mégis diszkréten.

 

 

 


COMPACT-FIELD-OPTICS-TRINOVID-BCA-2-TRUE-COLORS_teaser-307x205VALÓDI SZÍNEK


A Leica újító HDC® (High Durability Coating®) többrétegű lencsebevonata megvédi a lencséket a karcolásoktól, növeli a fényáteresztő képességet, lenyűgöző színvisszaadást biztosít és kontrasztos, éles képet ad.

 

 

 

 

 


COMPACT-FIELD-OPTICS-TRINOVID-BCA-3-A-ROUGH-DIAMOND_teaser-307x205A CSISZOLATLAN GYÉMÁNT


A nagyobb méretű Trinovid távcsövek ihlette kompakt sorozat tagjai briliáns teljesítményt nyújtanak minden helyzetben. A nagy rugalmasságú könnyített fém váz és a gumírozás biztonságos fogást és hosszú élettartamot garantál. A robosztus, vízálló kialakítása és pehely súlya ideális választássá teszi bármilyen „outdoor” tevékenység során.

Leica Trinovid 8x20 BCA

Elég egy kis zseb a tároláshoz, és egy kiváló nappali távcső kísér bennünket bárhová szinte észrevehetetlenül. A Trinovid 8x20 BCA egy klasszikus kompakt keresőtávcső, melyeket a nagy rugalmasságú könnyített fém váz és a gumírozás tesz megbízhatóvá és hosszú életűvé.

tovább...

Leica Trinovid 10 x 25 BCA

Elég egy kis zseb a tároláshoz, és egy kiváló nappali távcső kísér bennünket bárhová szinte észrevehetetlenül. A Trinovid 10x25 BCA egy klasszikus kompakt keresőtávcső, melyeket a nagy rugalmasságú könnyített fém váz és a gumírozás tesz megbízhatóvá és hosszú életűvé.

tovább...
1