LEICA TRINOVID

 

BINOCULAR-TRINOVID-1-A-NEW-GENERATION_teaser-307x205

A TERMÉSZET TESKÖZELBEN

Ideális társ vadászat, túrázás, vagy akár vitorlázás közben. Élénkebb és színesebb kép, mint valaha. A legjobb minőségű alapanyagok biztosítják a kiváló színhűséget, a kontrasztos és tűéles képet.

 

 

 

 

 

 

 

BINOCULAR-TRINOVID-2-RUGGED-AND-COMPACT_teaser-307x205MARKÁNS ÉS KOMPAKT


A Trinovid sorozat tagjait úgy tervezték, hogy kibírjanak szinte bármilyen külső behatást. A szilárd, könnyített magnézium váz és a nagy rugalmasságú gumibevonat biztosítja az ütésállóságot és garantálja a hosszú élettartamot. A kompakt kialakítás mellett maximális felbontás és szinte elpusztíthatatlan felépítés jellemzi a Trinovid családot.

 

 

 

 

 

 

TRINOVID-RANGE-FRONT_teaser-480x320BIZTOS FOGÁS


Az ergonomikus kialakítás, kézremegés mentes fogást, intuitív kezelhetőséget és precíz fokuszálhatóságot biztosít. Okulárja kényelmesen és könnyen kezelhető még a leghosszabb, legfárasztóbb vadászatokon is.

Leica Trinovid HD 42

A Leica Trinovid távcsőcsalád a tartósságot, a modern képminőséget és a fizikai behatásokkal szembeni nagyfokú ellenálló-képességet testesíti meg. Folyamatos fejlesztésekkel új Leica Trinovid típusok jöttek létre; elődjeikhez hasonlóan színhűségük és élességük kimagasló, formájuk kompakt és könnyűek.

tovább...

Leica Trinovid 8 x 42

A sikeres vadászat a megfelelő felszereléstől is függ. A Trinovid 42 az Ön ideális társa minden vadászaton.

tovább...

Leica Trinovid 10 x 42

A sikeres vadászat a megfelelő felszereléstől is függ. A Trinovid 42 az Ön ideális társa minden vadászaton.

tovább...
1