Summilux-TL 35mm F1.4 ASPH

A legújabb fejlesztések eredményeként megalkotott Leica Summilux-TL objektív az APS-C formátum új referenciája. A hasonló objektívek teljesítmény-jellemzőit minden tekintetben felülmúlva a korszerű kamera rendszerekben rejlő lehetőségek teljes kihasználását nyújtja.

tovább...

Leica APO-Vario-Elmar-T 55-135mm f/3.5-4.5 ASPH

A nagy teljesítményű Leica T zoom teleobjekív a távoli fotótémákat kézközelbe hozza. A 35 mm formátumhoz viszonyítva 80 – 200 mm-es, sokoldalú gyújtótávolság tartomány arra késztet minket, hogy az objektívet soha ne hagyjuk otthon. Ideális karakter-gazdag portrékhoz, események izgalmas történéseihez, utazási- és természetfotóink életteli látványaihoz, sportesemények eseménydús pillanataihoz.

tovább...

Leica Super-Vario-Elmar-T 11-23 mm f/3.5-4.5 ASPH

Kerüljünk közelebb az eseményhez, és lássunk többet!
Kiváló élesség az igen széles terű és nagy távlatú felvételekhez.
A 35 milliméteres formátumhoz viszonyítva 17 – 35 mm-es Leica T nagy látószögű zoom objektív kiváló élességet nyújt a különlegesen nagy látószögben lévő látványosságokhoz és jelenetekhez.

tovább...

Leica Summicron-T 23 mm f/2 ASPH

Egyedülálló képek, egyedülálló bokeh. Határtalan lehetőségek, a felejthetetlen képekért. A Summicron-T fókusztávolsága 23mm, 35mm-es formátumban, ez megfelel a legendás 35mm-es fókusztávolságú fotóriporter Leica lencséknek.

tovább...
1