LEICA ULTRAVID SILVERLINE

 


BINOCULARS-ULTRAVID-SILVERLINE-2-HIGH-CONTRAST-VIEWING_teaser-307x205IDŐTÁLLÓ, KÉNYELMES, STÍLUSOS KIALAKÍTÁS


Klasszikus külseje és mechanikusan továbbfejlesztett belseje teszi a Silverline családot egyedülállóvá. Robosztus, elegáns alumínium burkolattal és kényelmes, ergonomikus markolattal látták el a sorozat tagjait. A stílus, az egyéni karakter, letisztult forma és az optikai elegancia ötvözi a technikai és funkcionális tökéletességet.

 

 

 

 

 


NAGY KONTRASZTÚ LÁTVÁNY


A Silverline távcsövek speciális továbbfejlesztett HDC® többszörös lencsebevonattal vannak ellátva, melyek semleges színhűséget, tökéletes kontraszt visszaadást és egyedülállóan világos tűéles részletfelbontást biztosítanak még rossz látási- és gyenge fényviszonyok mellett is.

 

 

BINOCULARS-ULTRAVID-SILVERLINE-3-LOW_WEIGHT-OPTIMUM-POWER_teaser-307x205PEHELYKÖNNYŰ TÁVCSŐ, OPTIMÁLIS TELJESÍTMÉNY


Fénygyűjtő teljesítményének és súlyának aránya hihetetlen. A fluoridos lencsék optimális világosságot és felbontóképességet biztosítanak a Silverline sorozat tagjai számára. A nagy frontlencse átmérő segítségével igen hatékonyan használhatóak szürkületben is. A kompakt váz precíziós technológiát takar.

Leica Ultravid 8 x 42 Silverline

Bármelyik szabadtéri tevékenységet végzi, számíthat a Silverline 8 x 42-re. Nem csak robusztus, hanem a nehéz látási- és a gyenge fényviszonyokhoz is ideális.

tovább...

Leica Ultravid 10 x 42 Silverline

Bármelyik szabadtéri tevékenységet végzi, számíthat a Silverline 10 x 42-re. Nem csak robusztus, hanem a nehéz látási- és a gyenge fényviszonyokhoz is ideális.

tovább...
1