Leica Super-Elmar-S 24mm f/3.5 ASPH

A szuper nagy látószögű Leica S objektív a lehető legjobban kiszélesíti látóhatárunkat. Az objektív látószöge 19 milliméteresnek felel meg a teljes-, 35 milliméteres formátumhoz viszonyítva.

tovább...

Leica Elmarit-S 30mm / f2.8 ASPH. (CS)

Az igen nagy látószögű Leica S objektív alaposan kiszélesíti látóhatárunkat. A Leica Elmarit-S 30 mm f/2.8 ASPH. objektív látószöge 24 milliméteresnek felel meg a teljes-, 35 milliméteres formátumhoz viszonyítva.

tovább...

Leica Vario-Elmar-S 30-90mm f/5.6 ASPH

Az objekív képalkotó tulajdonságai megegyeznek a 35 mm formátumú 24–72 mm zoom objektívéivel. Az objektív az univerzális fókusz tartomány sokoldalúságát ötvözi a kompakt kialakítással, kis súllyal, páratlanul jó képminőséggel a teljes élesség tartományban,

tovább...

Leica Elmarit-S 45mm / f2.8 ASPH. (CS)

Mérsékelten széles látószögű objektív, mely valósághű perspektívát és élrajzolatot nyújt. Kiemelkedően megfelel táj és építészeti fotózáshoz, valamint stúdiómunkához.

tovább...

Leica Summarit-S 70mm 1:2,5 Asph. (CS)

A S-rendszer 70 milliméteres, normál objektívje csúcs teljesítményével valamennyi fotós téma hasznos eszköze. A Leica Summarit-S 2,5/70 aszférikus lencse felülettel rendelkezik, különleges, nagy törésmutatójú optikai üveg szolgálja a kiemelkedő optikai teljesítményt.

tovább...

Leica TS-APO-Elmar-S 120mm f/5.6 ASPH.

Csúcsteljesítményű objektív billenő- és elhúzási (Tilt and Shift) funkciókkal. A Leica TS-APO-Elmar-S 120 mm f/5,6 ASPH. objektív a perspektíva és az élesség síkjának beállítását teszi lehetővé.

tovább...

Leica APO Macro Summarit-S 120mm 1:2,5 (CS)

Apokromatikusan korrigált objektív közeli témák fotózásához 1:2 legközelebbi leképzési aránnyal. A nagy fényerő és a kis-tele tartományú fókusztávolság portréfotózáshoz különösen alkalmassá teszi az objektívet.

tovább...

Leica APO Elmar-S 180mm 1:3,5 (CS)

A Leica S-rendszer kimagasló teljesítményű, apokromatikus teleobjektívje portréfotózáshoz és távoli témák megörökítéséhez egyaránt alkalmas. A 180 milliméteres Leica Apo Elmar objektív kilenc lencsetagjából három végzi az objektív élességállítását.

tovább...
1