LEICA RANGEMASTER

 

RANGEFINDER-CRF-1-THE-RIGHT-DISTANCE_teaser-307x205A LÉZERES TÁVOLSÁGMÉRŐK ÚTTÖRŐI

A Leica távolságmérővel felszerelt termékei kivételesen megbízható technológián alapulnak. Rendkívül pontosak, megbízhatóak és biztonságos távolságmérést tesznek lehetővé egyetlen gombnyomásra. A távolságmérésen felül egy ballisztikai programmal is ellátták őket, ami kiszámítja a biztonságos és etikus lövés leadáshoz szükséges összes paramétert. A Leica távolságmérő eszközök mindegyike tökéletes képet ad. A legjobb minőségű alkotóelemek kerültek beépítésre melyek zavartalan látványt nyújtanak. Felépítésük masszív és kompakt, egyszerű és pontos kezelhetőség jellemzi őket bármilyen helyzetben.

 

 

 


A VILÁG ÚTTÖRŐ TÁVOLSÁGMÉRIŐI

A Leica a geodéziai piac jelentős szereplője, olyan több évtizedes tudás, tapasztalat került át a sport célokra kifejlesztett eszközökbe, mellyel más gyártók nem rendelkeznek. Emellett már több mint 20 éve gyárt lézeres távolságmérővel felszerelt sportoptikai termékeket. A folyamatos innováció és a modern kialakítás garantálja az optikailag és mechanikailag tökéletes termékeket a vásárlók számára.

 

 

 

 

 

SZILÁRD ÉS MODERN KIALAKÍTÁS

A kiváló minőségű kialakításon felül a szilárd, ellenálló kivitel teszi ezeket a termékeket különösen robosztussá és megbízhatóvá. Az ergonomikus tervezés biztosítja a biztonságos és könnyű kezelést.

 


A SZÜRKÜLET BAJNOKAI

Tiszta látványt és pompás képet nyújtanak még alacsony fényviszonyok mellett is. A szabadalommal védett optikai kialakítás minden Leica távolságmérő termék esetében garantálja a kiváló kontrasztot és maximális fényáteresztést. Csúcsminőségű optikai elemei révén tisztán és kiválóan láthatjuk az állatokat még nagy távolságról is. A széles látómezőben gyors és könnyű a cél felismerése.

Bemutatjuk: Leica Rangemaster 2000-B

A legrugalmasabb használathoz roppant nagy lézeres mérési távolság áll rendelkezésre. Több éve bizonyított a ballisztikai adatok legnagyobb fokú pontossága. A Rangemaster CRF 2000-B az egyetlen prémium kategóriás, kompakt méretű távolságmérő, amely lényeges adatok, a környezeti légnyomás és hőmérséklet alapján adja meg a ballisztikai információkat. A ballisztikai kalkuláció része a célzás irányának vízszinthez viszonyított szöge is.

tovább...

Leica CRF 1600-M B

Valamennyi pontos találat függ a távolság pontos ismeretétől. A távmérő elengedhetetlen eszköz a biztonságos és etikus lövészethez. Most a Leica a CRF 1600-B távmérővel újra meghatározza a biztonságot és a pontosságot. Korábban még soha nem volt ilyen precíz távmérő. Még soha nem tudtuk ilyen könnyen és pontosan kiszámítani és alkalmazni a szükséges ballisztikai adatokat.

tovább...

Leica CRF 1000-R

A Leica CRF 1000-R az igényes vadászok ideális távolságmérője. A széles látómezővel könnyű és gyors a cél azonosítása. Egy gombnyomással kényelmesen kiválasztható a távolság mértékegysége (méter, vagy yard). A CRF 1000-R használói felfele, vagy lefele irányzott lövéshez célpont módosító kalkulációt (ekvivalens horizontális távolság) is igénybe vehetnek.

tovább...
1