MONOVID-WINDOW-TEASER_teaser-1200x470

 

LEICA MONOVID


MONOVID-1-BRIGHT-AND-CLEAR-IMAGE_teaser-307x205VILÁGOS ÉS TISZTA KÉP


Kiváló lencserendszer látványos felbontással - a Leica Monovid optimális képet közvetít minden helyzetben. Víz és szennyeződésálló, AquaDura™ bevonattal ellátott lencséi a maximumot hozzák ki ebből a csöppségből, okos kiegészítői pedig kiteljesítik használhatóságát. Nitrogén gáztöltésű alumínium váz biztosítja az optikai elemek védelmét, az extrém körülmények közötti biztos működést.

 

 

 

 

 


A ZSEBMÉRETŰ TÁRS MINDIG ÖNNÉL

 

Észrevehetetlen, intim, mégis minőségi segítség. Színház? Séta? Kirándulás? Cserkelés? Nagyítás? A Monovid a megoldás! Pehelysúlyú 112 grammos tömegével, elegáns fekete, vörös, vagy alumínium stílusban, mindig könnyedén becsúszik az ember zsebébe. Védelméről az igényes bőrtok gondoskodik.

 

 

 

KERÜLJÖN KÖZELEBB

A Leica Monovid 8X-os nagyításával és makró funkciójával ritka lehetőségeket nyújt tulajdonosa számára. Mágnesesen záródó vastag, kemény bőrtokja rejti a tartozék előtét lencsét, amivel 25-30cm távolságból is végezhetünk megfigyeléseket.

Leica Monovid 8x20 Red

Ezt a high-end monokulárt arra tervezték, hogy mindig kéznél lehessen, amikor szükség van rá. Lenyűgöző kialakítás és fejlett technológia teszi ideálissá madarászok, túrázók számára vagy koncerteken, sport eseményeken, főleg akkor, ha lényeges szempont a kis súly és méret.

tovább...

Leica Monovid 8x20

Az új Leica Monovid 8x20-as akkor is rendelkezésre áll, amikor minden felesleges eszközt hátrahagyott. Ha a legkisebb tömeg is zavaró lehet, akkor a 112g-os Leica Monovid a megfelelő társ. Észrevehetetlen, intim, mégis minőségi segítség. Színház? Séta? Kirándulás? Cserkelés? Nagyítás?

tovább...

Leica Monovid 8x20 Silverline

A Monovid 8x-os nagyítása tökéletes kombinációja az ideális nagyításnak és látómezőnek. Használjuk akár egy koncerten vagy a természetben, elcsodálkozva tapasztaljuk, hogy képe tűéles és hihetetlenül részletgazdag.

tovább...
1