LEICA MAGNUS

 

LÁSSA A VILÁGOT LEICA SZEMMEL

Ismerje meg a Leica Magnus 1-6.3X24, 1.5-10X42 és 2.4-16X56-os céltávcsöveket. Kiemelkedő fényáteresztő képességük, lenyűgöző kontrasztjuk és a határozott elmosódás mentes célzópont megvilágítás a legigényesebb vadászok elvárásait is kielégítik. A 6.7X-es nagyítási tartomány és a széles látómező maximális rugalmasságot és biztonságot nyújt.

 

 

 

 

 

JÓL KIVEHETŐ NAPPALI ÉS ÉJJELI MEGVILÁGÍTÁS

 

Valamennyi Magnus fegyvertávcső kiemelkedően éles és ragyogóan megvilágított szálkereszttel rendelkezik, valamint újszerű, 60 fokozatú nappali/éjjeli üzemmóddal. A szálkereszt megvilágítás automatikusan ki- és bekapcsol, ha a fegyver nincs célra tartva.

 

 

 

A PRÉMIUM KATEGÓRIA

Az elsőrangú fényáteresztő képességnek és optikai teljesítménynek köszönhetően még a legrosszabb fényviszonyok közt is megbízhatóan célozhatunk. A Leica Magnus sorozat garantálja a legjobb minőséget, a legnagyobb pontosságot és a legtisztább képet.

Leica Magnus 2,4-16x56 világítópontos céltávcső

Az eredményes vadászatot mindig meghatározza a gyorsaság és az idő. A Magnus 2.4-16 x 56 a nagymérető frontlencsének köszönhetőenértékes perceket szerez számunkra sötétedéskor. Ez a Magnus család legvilágosabb modellje. A nagy frontlencse, a közepes nagyításnál meglévő hatásos betekintési átmérő, a kiváló, mintegy 91%-os fényáteresztő képesség a lehető legjobb célzást segítik elő szürkületkor is.

tovább...

Leica Magnus 1,5-10x42 világítópontos céltávcső

A különösen kompakt Magnus 1.5-10 x 42 minden kihívásnak megfelel.
Nagyobb távolságnál, vagy közeli célnál egyaránt mindig megbízhatunk ebben a céltávcsőben. A 42 milliméteres frontlencse és a sokoldalú zoom miatt tökéletes választás a sokféle helyszínen történő lövészethez. A precíz célkereszt-pont a finoman kalibrált, állítható fényerejű világítóponttal egyértelmű célzást biztosít anélkül, hogy a világító pont zavaró lenne.

tovább...

Leica Magnus 1-6,3x24 világítópontos céltávcső

A Magnus 1 - 6.3 x 24 távcsővel biztosak lehetünk benne, hogy hajtásvadászathoz a lehető legjobb optikával vagyunk felszerelve. Kivételesen széles látótere révén soha nem szalasztunk el egyetlen fontos pillanatot sem. Ez a fegyvertávcső 1 és 6,3 közötti (a kapható egyik legnagyobb) zoom tartományú céltávcső.

tovább...
1