Leica M10

A távmérős technológia több mint 60 éves tapasztalata, a digitális M-kamerák 11 éves fejlesztése és az M-fotósoktól kapott értékes visszajelzések arra ösztökélték a Leica mérnökeit, hogy megalkossák minden idők legvékonyabb digitális M-típusát: a Leica M10 fényképezőgépet.

tovább...

Leica M-D

A Leica M-D nem rendelkezik kijelzővel és menürendszerrel. A fotózás legalapvetőbb tényezőin kívül nem kínál további beállításokat. A Leica M-D a filmes fotózás élményének hódol. Visszahozza annak az örömét, ahogy felvételeink megjelenítésére várakozunk.

tovább...

Leica M Monochrom(Typ 246)

A fekete-fehér fotográfia különlegességét tudatosan és alkotó módon kedvelő fotósok bátran megbízhatnak a modern Leica M Monochrome fényképezőgépben. A világ első digitális fekete-fehér fényképezőgépének most kapható utódja a legrégebbi Leica hagyományokhoz hű külleme mellett a legújabb technológiákkal támogatja az újszerű látásmóddal készülő, páratlan színvonalú, korábban elképzelhetetlenül éles, tónusokban és fényekben gazdag felvételeket. Minden tekintetben úttörő. Egy igazi Leica!

tovább...

LEICA M-P ‘CORRESPONDENT’

Sok Leica egyedülálló jellemzőkkel bír. De most a szigorúan limitált Leica M-P „Correspondent” mind a 125 darabja egészen egyedülálló a maga nemében. Kézzel végzett, jól kidolgozott eljárással a gép és az objektív fekete lakk bevonatát több helyen ledörzsölik, koptatják és megkarcolják egészen a nyers réz fémfelületig.

tovább...

Leica M-P Edition 'Safari'

Művészeknek készült a művészet nevében. Minden egyes részleten megfigyelhető a tökéletesség, a csúcstechnológiás kivitel. A külső fém alkatrészek tömör rézből készültek. A prémium zománcbevonatnak köszönhetően nem maradnak meg rajta az ujjlenyomatok. Speciális bevonata karcálló, ellenáll az oldószereknek, különböző vegyszereknek és az UV sugárzásnak.

tovább...

Leica M-A

A Leica M-A teljesen mechanikus fényképezőgép, egy olyan precíziós eszköz, ami csak a fényképezéshez szükséges funkciókat tartalmazza, így nyit új horizontot a kreativitás előtt. Habár nincs rajta monitor, expozíció mérő és nincsenek benne akkumulátorok, a 100 éves Leica mérnöki tapasztalatainak köszönhető mechanikai minőség kézzel fogható.

tovább...

Leica M Edition 60

Egy legendás fényképezőgép 60 éves évfordulójára készült el a Leica M Edition 60, ami egy szigorúan limitált különleges kiadás, mindössze 600 darab készül belőle. Egyesíti a múlt és a jövő legjobbjait.

tovább...

Leica M-P (Typ 240)

A Leica M sorozat új, még gyorsabb tagja lenyűgöző eleganciájával és diszkrét kialakításával teszi teljessé az M családot. Egyesíti a jelentősebb újításokat, melyek magukban foglalják a lenyűgözően könnyű kezelhetőséget biztosító M Firmware-t és a népszerű P verzió megjelenésének elemeit....

tovább...

Leica M

A Leica M minden idők leginnovatívabb és legsokoldalúbb típusa a modern M-rendszerű gépek között. A távmérő gyártás sok évtizedes tapasztalata jár együtt úttörő digitális technológiákkal.

tovább...

Leica M Monochrom

A Leica M gépekkel megszámlálhatatlanul sok és emlékezetes fekete-fehér fényképet készítettek. Éppen itt volt az ideje, hogy ezt a hagyományt folytatódjon és létrejöjjön egy valódi monokromatikus, digitális gép, ez a Leica M Monochrom. Ez az első teljes formátumú (35 mm) digitális fényképezőgép, amelyet kizárólag a minőségi megalkuvások nélküli fekete-fehér fotózáshoz hoztak létre.

tovább...
1