Leica X2 a la carte

leica-x2-fejlec-1200-470-

A kompakt Leica X2 minden pillanatot igazán különlegessé tesz – és ragyogó minőségben örökíti meg.

Ezt az új képérzékelője és az univerzális látószögű, csúcsminőségű Leica objektívje garantálja. A 35 milliméteres fotózással összevetve a Leica X2 objektívje a sajtófotózásnál népszerű, klasszikus 35 mm fókusztávolságnak felel meg. Elkapott képek, vagy akár igen gondosan elrendezett kompozíciók megörökítéséhez igen ideális a kamera intuitív kezelése, minden eddigieknél könnyebben készíthetünk igazi Leica-felvételeket.

 

Kiváló minőség

 

A Leica X2 nagysága kiemelkedő képminőségében rejlik. Kompakt méretéhez képest egy meglehetősen nagy, több mint 16 millió képpontos felbontású, professzionális APS-C CMOS képérzékelővel rendelkezik. A ragyogó szenzor a csúcsteljesítményű Leica Elmarit 24 mm f/2.8 ASPH. objektívvel igen alacsony zajszintet, széles dinamikus tartományt, pontos színvisszaadást garantál. Az eredmény: kiváló brillanciájú, tűéles képek még a legkisebb részleteknél is.

 

Made in Germany

 

A legendás Leica M-gépekre emlékeztető kialakítása miatt könnyen beleszerethetünk az X2 gépbe. De ez nem csak az elbűvölő formája miatt van így, hanem azért is, mert csodásan illeszkedik kezünkbe. Amint kézbe vesszük, soha nem akarjuk letenni! Az X2 előállítása csúcsminőségű anyagokból, a legszigorúbb előírások, minősítések és ellenőrzések mellett történik folyamatosan, a gyártás minden szakaszában. Ezért az X2 az egyetlen digitális, kompakt, „Madein Germany” gép.

 

Azonnali reakció – az autofókusz

 

Az X2 új autofókusz rendszre gyorsan, nagyon pontosan és gyakorlatilag zajtalanul végzi az élesség beállítását. Nagyszerű azokban a helyzetekben, amikor a spontán reakció elengedhetetlen. Ekkor zavartalanul, csak a fotózásra és témánkra összpontosíthatunk. Az X2 sokkal több, mint egy fényképezőgép. A fényképezés örömének színtiszta formája.

 

Értékes kiegészítők

 

A Leica X2 minden fotós egyedi igényéhez alakítható a fejlesztések során tervezett, sokoldalú kiegészítők révén. A kiegészítők kínálata jelenleg két, a vakusínre illeszthető keresőből, vakuból, tokból, markolatból és csuklópántból áll. Ezen kívül, a gép védelmét szolgáló, igényes tok és táska kínálat áll rendelkezésre.

Technikai adatok

Kiegészítők