Leica X-U (typ 113)

A vízálló Leica X-U fényképezőgéppel a Leica Camera AG egy kifejezetten outdoor használatra tervezett és kivitelezett fényképezőgéppel bővítette kínálatát. A kivételesen fényerős objektívnek és a beépített vakunak köszönhetően az új géppel lélegzetelállító pillanatokat örökíthetünk meg tökéletes részletgazdagsággal és páratlan képminőségben nem csak szárazföldön, hanem víz alatt is – egészen 15 méter mélységig.

tovább...

Leica X2 a la carte

A kompakt Leica X2 minden pillanatot igazán különlegessé tesz – és ragyogó minőségben örökíti meg. Ezt az új képérzékelője és az univerzális látószögű, csúcsminőségű Leica objektívje garantálja. A 35 milliméteres fotózással összevetve a Leica X2 objektívje a sajtófotózásnál népszerű, klasszikus 35 mm fókusztávolságnak felel meg.

tovább...

Leica X (Typ 113)

A Leica X (Typ 113) végre biztosítja a gyors lencse szerelmeseinek az X élményt. A 35mm f/1.7 lencsék ikonikus fókusztávolságának rekesz kombinációja biztosítja a hihetetlen kis mélységélességű képeket kiváló bokeh-el.

tovább...

Leica X-E (Typ 102)

Stílus! Kompaktság! Made in Germany! A Leica X-E a sikeres X2 fényképezőgép műszaki megoldásain alapul. Az X-E kompaktabb, mint az X család többi tagja és megtestesít mindent, amit a Leica márkanév jelent.

tovább...

Leica X "Edition Moncler"

A különleges, limitált szériás kiadás a Leica és a Moncler (olasz divatmárka) különleges szülöttje. 1500 db készül belőle a teljes piacra kifejezetten a divat és a fotózás szerelmeseinek. Az ezüst Leica X igényes, bőrkárpit bevonatot kapott a francia trikolor színeiben, a fehér bőr tokja pedig viselmi magán a híres Moncler kabátok ismertető jegyeit.

tovább...

Leica X Vario

A szokatlanul nagy képérzékelő és a csúcsteljesítményű, autofókusz zoom objektív egyedi kombinációját nyújtja a Leica X Vario kompakt kamera. Még a legnagyobb, f/3,5 fényrekesznél is az élességi síkok kreatív alkalmazását kínálja a képek páratlan tér- és mélységi hatásával.

tovább...
1