LEICA ULTRAVID COLORLINE


DIVATOS KINÉZET, LENYŰGÖZŐ LÁTVÁNY


A Leica minőségű optikai teljesítmény színes és klasszikus stílusú köpenybe bújtatva - prémium kategóriás távcső soha sem látott színekben. A Colorline távcsövek ideális választást jelentenek a divatot kedvelők számára. Minden egyes darab kézzel készült és a legfinomabb alapanyagokat használták fel. Különböző színek, különböző alkalmakhoz és öltözködési stílushoz.

 

 

 

 

 


CSÖKKENTETT FÉNYVISSZAVERŐDÉS


A Leica név által fémjelzett maximálisan lecsökkentett fényvisszaverődés teszi a Colorline család tagjait értékessé kedvezőtlen fényviszonyok mellett is - különösen olyan fényjelenségek esetén, amikor élekről, vagy vízfelületről verődik vissza a fény megzavarva a megfigyelés élményét.

 

 

 

 

 

 


LEICA-ULTRAVID-COLORLINE-OPTIMALLY-DESIGNED-FOR-THEATER_teaser-307x205BÁRMILYEN ALKALOMHOZ ILLŐEN


Kiváló látvány és képélesség. A Colorline sorozat tagjai megfelelőek bárhova, ahol a legfinomabb részleteket szeretnénk megfigyelni, különböző távolságokról. Az aszférikus lencsék tökéletessége, torzításmentessége egyedülálló, a kép hihetetlenül éles. A nagy rugalmasságú könnyített fém váz és a gumírozás biztonságot és hosszú élettartamot garantál. Párosodásról szó sem lehet, ezt a védőgáz garantálja.

 

 

 

 

 

 

LEICA-COLORLINE-LEICA-ULTRAVID-8-x-20-COLORLINE_teaser-480x320

Leica Ultravid 8 x 20 BR Colorline

Az 1,8 méteres közel fókusszal, a könnyű és kompakt Colorline távcsövek alkalmasak múzeumokban, színházakban és koncerteken való használatra. A kompakt Leica Ultravid-ek a legkisebb helyen is elférnek, mindig velünk lehetnek. Elég egy kis zseb a tároláshoz, és egy kiváló nappali távcső kísér bennünket bárhová szinte észrevehetetlenül.

tovább...

Leica Ultravid 10x25 BR Colorline

A 10x25-ös Ultravid akár őzcserkelésnél, túrán, vagy akár egy vitorlázáson velünk lehet. Elég egy kis zseb a tároláshoz, vagy a praktikus hordszíj, és a nyakban észrevétlenül velünk van, mindig kéznél, mégis diszkréten.

tovább...
1