Leica Sofort

 

Mint_teaser-480x320

Alkosd meg különleges pillanataid

Az élet tele van olyan varázslatos pillanatokkal, melyeket már előre látsz mielőtt megtörténnének. Pillanatokkal, melyeket örökre meg kell őrizni, még ha villámként is száguldanak el melletted. Pillanatokkal, melyeket meg kell alkotnod és meg kell örökítened, hogy életre szóló emlékként tarthasd kézben, újra és újra átélve azt. A Leica Sofort pontosan ezzel a céllal készült. Első Leica instant fényképezőgépként.

 

 

 

 

 

 

Fotografie-Vergnügen-pur_960x640_teaser-480x320

Találd meg a személyiségedhez illő stílust

 

A stílus és a használhatóság tökéletes párosítása teszi a Leica Sofort kamerát a divatot tudatosan követő, fényképezést kedvelő emberek társává. Vagány és friss - narancs, menta vagy fehér - színekben érhető el. Melyik a Te színed?

 

A fotózás tiszta élvezete

 

Akár szörf túrán, akár kerti party-n, a stílusos Leica Sofort mindig melletted van. Merülj alá a hangulatba és légy ihletett! Mikor szembe találkozol a pillanattal, formáld meg, kapd el: gyorsan, ösztönösen és kreatívan. A Leica Sofort egyszerű kezelhetősége és számos kézi beállítási lehetősége segítségedre lesznek, hogy ellenőrzésed alatt tarthasd.

 

 

 

Window-Teaser_Farbvariationen_teaser-1200x470_1

 

A játék neve: sokoldalúság

A Leica Sofort minden körülményre felkészített programmal rendelkezik. Csak válassz ki egy neked tetszőt, összpontosíts a témára és hagyd, hogy minden másról a Leica Sofort gondoskodjon. De, ha kedved van élességet, expozíció kompenzációt állítani, vagy a vakuzást befolyásolni, a Leica Sofort hagyja, hogy bármikor megtedd ezt. Mint látható a Leica Sofort rád összpontosít, nem csak a selfie üzemmódban, de az összes alábbiban is:

Makró, Mesterséges fény, Önkioldó
Party és emberek, Sport és akció,
Dupla expozíció, Önarckép(selfie)

 

 

 

Window-Teaser_Keyvisual_teaser-1200x470

Zubehör_960x640_teaser-480x320Tartozékok és felszerelések

A meleg-fehér keret a képek körül egyedi kinézetet és hangulatot kölcsönöz minden Leica instant képnek. A film Instax Mini formátumban áll rendelkezésre színes és monokróm változatban.
A többi szükséges tartozék, mint a színpompás Leica tokok és szíjak egymással keverve, vagy párosítva, Leica Sofort gépedet sokoldalúvá és felhasználó baráttá teszik, de mindenek előtt sértetlenül és biztonságban követnek, bárhová is mész...
Ha otthon meg szeretnéd osztani mindenkivel képeidet, miért is ne választanád a Leica Sofort fotó bemutatót, a tárolót (3 darabos szett) és a fotóalbumot...

Rajta, oszd meg stílusosan a fotózás iránti szeretetedet!

Technikai adatok

Kiegészítők