Leica S-E

emo_Leica S-E_CU1

 

leica-s-eBevált technológia újító kinézet. Prémium kialakítás. Diszkrét, mégis elegáns.

 

Az újító külső teszi a Leica S-E-t az S sorozat izgalmas alternatívájává. A felső része antracit szürke, itt található az ezüstszínű eloxált zársebesség tárcsa. Tökéletes társ egy stúdióban és a terepen egyaránt.
Különösen hatékony
Maximális sebesség és minimális akkumulátor terhelés. Optimalizált, hatékony energia felhasználás, ami több mint 1000 exponálást tesz lehetővé egy feltöltéssel. A 2GB-os puffernek köszönhetően még 32 DNG-s fájlok is készíthetőek veszteségmentes szekvencia tömörítéssel.

 

 

 

Különösen robosztus
Abszolút megbízhatóság még kedvezőtlen körülmények között is. A Leica S-E háza zárt és védett az olyan környezeti behatások ellen, mint a por, nedvesség, és fröccsenő víz. Az LCD kijelző borítása karcálló Corning® Gorilla® Glass ami, megvédi a szennyeződésektől és megakadályozza a fényvisszaverődést.

Leica közép formátumú érzékelő
30/45 milliméteres, nagyméretű, kis zaj arányú CCD érzékelő került a „Leica Proformat-ba”. Az érzékelőn lévő mikro prizma réteg egységes világosságot garantál a kép sarkától a sarkáig.

leica-s-e-2Kettős zár rendszer
Az egyedülálló kettős zárrendszernek köszönhetően a fényképész eldöntheti, hogy a gép gyors fókusz síkú zárját (1/4000 mp-ig), vagy a CS lencse elektronikusan vezérelt központi zárját használja, ami lehetővé teszi a villanás szinkronizációt minden sebességen egészen 1/1000 mp-ig.

Optimális képminőség
Az előre jelző autófókusz segíti a fényképészt, hogy tökéletes képeket örökíthessen meg még bonyolult témák esetén is. A tág 100-1600 ISO érzékenység biztosítja a maximális rugalmasságot és lehetővé teszik a tágra nyitott lencse használatát még különösen fényes és a legrosszabb fényviszonyok között is.

Technikai adatok

Kiegészítők