Leica Magnus 1-6,3x24 világítópontos céltávcső

A Magnus 1 - 6.3 x 24 távcsővel biztosak lehetünk benne, hogy hajtásvadászathoz a lehető legjobb optikával vagyunk felszerelve. Kivételesen széles látótere révén soha nem szalasztunk el egyetlen fontos pillanatot sem.

 

RIFLESCOPE-MAGNUS-RANGE-WINDOW-TEASER_teaser-1200x470
Ez a fegyvertávcső 1 és 6,3 közötti (a kapható egyik legnagyobb) zoom tartományú céltávcső. Intelligens be- / kikapcsolós világítópont állítható fényerővel és a figyelemreméltóan kompakt kialakítással együtt kivételesen megbízható és rugalmas társsá teszik a Magnus 1 - 6.3 x 24 típust.

 

RIFLESCOPE-MAGNUS-2-SHARP-DAY-AND-NIGHT_teaser-307x205Akár a közeli erdőben, akár afrikai szafarin vagyunk, valamennyi kihíváshoz ideális felszerelésünk az új Leica Magnus fegyvertávcső család. A „Maide in Germany" garantálja a legjobb minőséget, a legnagyobb pontosságot és a legtisztább képet. Valamennyi Magnus fegyvertávcső kiemelkedően éles és ragyogóan megvilágított szálkereszttel rendelkezik, valamint újszerű, 60 fokozatú nappali/éjjeli üzemmóddal. A kiváló fényáteresztő képességnek és kontrasztnak köszönhetően még a legnehezebb fényviszonyoknál is megbízhatóan célozhatunk.

 

 

 

 

 

 

Magnus szálkereszt

A Leica innovatív technológiájának köszönhetően minden világítópontos Magnus szálkeresztben a megvilágított pont éles és elmosódás mentes. Az finom fényerő hangolhatóság segítségével kényelmesen beállítható az adott fényviszonyoknak megfelelően, bármilyen helyzetben. Minden Leica szálkereszt a második fókuszsíkban helyezkedik el és a megvilágítása automatikus ki- és bekapcsolás funkcióval rendelkezik. A Magnus sorozat tagjai választhatóak BDC – lövedék esés kompenzátor rendszerrel, mely a honlapon elérhető ballisztikai program segítségével hibátlan célzást és pontos találatot garantál bármikor.

LEICA-MAGNUS-RETICLES-RETICLE-4A_teaser-480x320

 

Leica L-4A (24 / 42 / 56)
100 méteren 10X-es nagyítás mellett a vízszintes vastag szálrészek vége közötti távolság 140 cm-nek felel meg, a vékonyabb szálrészek vastagsága 0,5cm-t takar ki a látómezőben. Univerzális kialakítása miatt alkalmas kisebb célpontokra és a nagy távolságokra történő célzásra is.

 

 

 

 

LEICA-MAGNUS-RETICLES-PLEX-RETICLE_teaser-480x320

 

Leica L-Plex (24 / 42 / 56)
100 méteren 10X-es nagyítás mellett a vízszintes vastag szálrészek közötti távolság 50 cm-nek felel meg, a vékonyabb szálrészek vastagsága 0,5cm-t takar ki a látómezőben.  Univerzális kialakítása alkalmassá teszi, mind vadászati és versenyszerű sportlövészeti célú felhasználásra. Megfelelő választás kisvadhoz és nagy távolságra történő célzáshoz is.

 

 

 

 

LEICA-MAGNUS-RETICLES-RETICLE-L-3D_teaser-480x320

 

Leica L-3D (24 / 42)
100 méteren 10X-es nagyítás mellett a vízszintes szálrészek közötti távolság 290 cm-nek felel meg, a vékonyabb szálrészek vastagsága 0,8cm-t takar ki a látómezőben. Alkalmas a gyorsan mozgó vad azonnali megcélzására. A finom horizont vonal biztosítja a fegyver helyes tartását, miközben a látómező közepe, alja és teteje teljesen szabadon marad - így biztosított a maximális áttekinthetőség és az ösztönös célzás lehetősége. A vertikális segédvonalak az mozgó vad megcélzásánál az elé tartást teszi lehetővé.

 

 

LEICA-MAGNUS-RETICLES-BALLISTIC-RETICLE_teaser-480x320

 

Ballisztikus szálkereszt – L-Ballistic (42 , 56)
A függőleges szálrészen vonal és pont jelölések találhatóak 100 méteren 10X-es nagyítás mellett 5cm-es rácsbeosztással. A szálkereszt vékony vonalai ilyenkor 0,5cm-t takarnak ki a látómezőből. A függőleges szálrész alsó, vékonyabb szakaszán segédvonalak és pontok vannak elhelyezve annak érdekében, hogy elősegítsék a nagy távolságra történő célzásnál a fölé tartást, a szálkereszt beállítások megváltoztatása nélkül, abban az esetben, ha ismerjük a távolságot és a lőszer jellemzőit.

 

 

LEICA-MAGNUS-RETICLES-CDI_teaser-480x320

 

Leica CDi szálkereszt (24 / 42)
Hajtásvadászatra kiválóan alkalmas szálkereszt. A megvilágított pont mellett egy megvilágított kör is helyet kapott benne, melynek segítségével erős fényben is könnyedén célozhatunk gyorsan mozgó célpontokra.

Technikai adatok

Kiegészítők