Leica M-P Edition 'Safari'

A testre szabott kalandor - Ikonikus örökség

 

A limitált kiadású Leica M-P Safari fényképezőgép olívzöld bevonatot kapott. Ez a szokatlan szín nagy hagyományokkal rendelkezik a Leica-nál. Az első „terepre készült” Leica fényképezőgépek is ilyen színűek voltak. Robosztusságuknak és az extrém körülmények melletti megbízhatóságuknak köszönhető hírnevük miatt gyorsan ismertté váltak világszerte. Most a Leica rajongók örömére a büszke örökség alkot szimbiózist a legmodernebb technológiával a lélegzetelállító Leica M-P Safari kiadásban. A hagyományok felélesztése miatt a piros logó helyett a klasszikus Leica gravírozás található a felső vázborításon.

 

 


Exkluzív és különösen robosztus

Művészeknek készült a művészet nevében. Minden egyes részleten megfigyelhető a tökéletesség, a csúcstechnológiás kivitel. A külső fém alkatrészek tömör rézből készültek. A prémium zománcbevonatnak köszönhetően nem maradnak meg rajta az újlenyomatok. Speciális bevonata karcálló, ellenáll az oldószereknek, különböző vegyszereknek és az UV sugárzásnak.

 

 

 

Kivételes kombináció

 

A prémium kategóriás Leica M-P Safari kiadás Summicron-M 35 mm f/2 ASPH objektívvel érkezik. Kiváló képélesség, kivételes kontraszt, rendkívüli felbontás és szinte teljesen torzításmentes kép jellemzi. A kompakt kialakítás diszkrét társsá teszi, mindeközben az objektív és a gép króm részei eleganciát sugároznak.

 

 

 

Tsafari-accessoiresökéletes párosítás

 

A Safari készlet tartozékai a legnagyobb gondossággal lettek kiválasztva, így tökéletes harmóniában vannak a fényképezőgéppel. A nyakpánt és az SD memória kártya tartó első osztályú marhabőrből készült, a klasszikus kör alakú fém objektívvédő pedig szintén a gép tartozéka.

Technikai adatok

Kiegészítők