Leica ER i 2,5-10x42 világítópontos céltávcső

RIFLESCOPE-ERI-RANGE-WINDOW-TEASER_teaser-1200x470

 

Kiváló optikai elemek, strukturált, tartós kialakítás és megvilágított szálkereszt, ezek a Leica ERi széria főbb jellemzői. A megvilágított célzópont garantálja a sikert még szürkületben is. A rövid okulár és a hosszú tubus nagy rugalmasságot biztosít ahhoz, hogy a távcsöveket valamennyi puskára precízen fel lehessen szerelni. A 10 cm (4”) hosszú betekintési távolság miatt mindkettő ideális a nagyobb kaliberrel történő használathoz. Pehely súlyával, vékony kialakításával és opcionális gyors szálkereszt állíthatóságával (BDC) kiváló társsá válik. A távcső sokoldalú nagyítási tartománya szinte valamennyi terepsport helyzethez alkalmas. A széles látómező és a kiváló optikai teljesítmény garantálja sikerünket. A nagy betekintési távolság igen nagymértékben hozzájárul a lövés biztonságához.

Főbb jellemzők:RIFLESCOPE-ERI-3-HIGH-PERFORMANCE-OPTICS_teaser-307x205

  • világítópontos szálkereszt
  • önműködő kikapcsolás
  • 4× nagyítási tartomány (2.5-10×)
  • Széles látómező, nagy fényáteresztő-képesség
  • hosszú tubus sokféle rögzítési lehetőséghez
  • teljesen megbízható kialakítás és kiváló optikai elemek
  • szálkereszt a második képsíkban
  • nagy (10 cm / 4") betekintési távolság
  • könnyű és keskeny kialakítás
  • opcionális gyors-szálkereszt állítás (ASV)

 

 

Direct-Dial-DE_teaser-480x320

ERi szálkeresztek
Az ERi sorozat tagjai alkalmasak hagyományos, vagy versenyszerű lövészetre, kapáslövésre, vagy precíziós célzásra, közeli és távoli lövésekhez egyaránt. A Leica szálkeresztekkel úgy konfigurálhatja távcsövét, ahogy Ön szeretné. Minden Leica szálkereszt kialakítása biztosítja a sokoldalú felhasználhatóságot. A szálkeresztek a második fókuszsíkban találhatóak és minden távcső választható BDC – lövedék esés kompenzátor rendszerrel, mely a honlapon elérhető ballisztikai program segítségével hibátlan célzást és pontos találatot garantál bármikor.

 

 

 

LEICA-ERI-RETICLES-L4A_teaser-480x320

Leica L-4A
100 méteren 10X-es nagyítás mellett a vízszintes vastag szálrészek közötti távolság 140 cm-nek felel meg, a vékonyabb szálrészek vastagsága 0,6cm-t takar ki a látómezőben. Univerzális kialakítása miatt alkalmas kisebb célpontokra és a nagy távolságokra történő célzásra is.

 

 

 

 

 

LEICA-ERI-RETICLES-LBALLISTIC_teaser-480x320Ballisztikus szálkereszt
A függőleges szálrészen vonal és pont jelölések találhatóak 100 méteren 10X-es nagyítás mellett 5cm-es rácsbeosztással. A szálkereszt vékony vonalai ilyenkor 0,4cm-t takarnak ki a látómezőből. A függőleges szálrész alsó, vékonyabb szakaszán segédvonalak és pontok vannak elhelyezve annak érdekében, hogy elősegítsék a nagy távolságra történő célzásnál a fölé tartást, a szálkereszt beállítások megváltoztatása nélkül, abban az esetben, ha ismerjük a távolságot és a lőszer jellemzőit.

 

Technikai adatok

Kiegészítők