BINOCULAR-DUOVID-WINDOW-TEASER_teaser-1200x470

 

LEICA DUOVID

 

BINOCULAR-DUOVID-1-TWO-IN-ONE_teaser-307x205KÉT NAGYÍTÁSI LEHETŐSÉG EGYETLEN PRÉMIUM KATEGÓRIÁS TÁVCSŐBE ZÁRVA

A Leica Duovid távcsövek a megfigyelő számára lehetővé teszik, hogy gyorsan alkalmazkodjon bármilyen helyzethez. Két nagyítási fokozat közötti választás lehetőségét teszik lehetővé. Nincs másik olyan prémium kategóriás keresőtávcső, ami rendelkezik ilyen egyedülálló tulajdonsággal.

 

 

 

 

BINOCULAR-DUOVID-2-BRIGHT-SIGHT_teaser-307x205FEDEZZE FELA KETTŐSÉG KÖNNYEDSÉGÉT

Nagyon távoli tárgyak megfigyelésénél a nagyobbik nagyítás könnyíti meg a megfigyelő dolgát. Kritikus helyzetekben, amikor romlanak a fényviszonyok, ezek a távcsövek akkor is egyenletesen világos és tiszta képet mutatnak és rugalmasan alkalmazkodnak a megfigyelési helyzethez a kisebbik nagyítás választhatóságával, a világosabb kép és a nagyobb mélységélesség érdekében.

 

 

 

ÖNMŰKÖDŐ DIOPTRIA KIEGYENLÍTÉS(AUTOMATIC DIOPTER COMPENSATION - ADCTM)

A két nagyítási fokozat közti állításhoz csak néhány apró mozdulat szükséges. A nagyítás állítás után az önműködő dioptria kiegyenlítésnek köszönhetően a korábban beállított dioptria értékek megmaradnak.

 

 

Leica Duovid 8 + 12 x 42

Az egyedi, kompakt, 42 mm-es, két nagyítási fokozatú Duovid nagy látószöget biztosít a 8-szoros nagyításnál, ugyanakkor a 12-szeres nagyítás ideális a részletek és a finom árnyalatok pontos megfigyeléséhez.

tovább...

Leica Duovid 10 + 15 x 50

Az 50 mm-es frontlencséjű, 10x vagy 15x nagyítású, nagy teljesítményű Duovid binokulár szempillantás alatt olyan részletgazdagságot nyújt, amely korábban csak spektívekkel volt lehetséges.

tovább...
1