Leica Sofort

Az élet tele van olyan varázslatos pillanatokkal, melyeket már előre látsz mielőtt megtörténnének. Pillanatokkal, melyeket örökre meg kell őrizni, még ha villámként is száguldanak el melletted. Pillanatokkal, melyeket meg kell alkotnod és meg kell örökítened, hogy életre szóló emlékként tarthasd kézben, újra és újra átélve azt. A Leica Sofort pontosan ezzel a céllal készült. Első Leica instant fényképezőgépként.

tovább...

Leica D-Lux Solid Gray

Az új stílusú kialakítással az objektív és a vezérlő elemek ezüst színűek, amelyek a szürke zománc bevonatú vázzal együtt a Leica D-Lux solid gray fényképezőgépnek új, kifinomult és tekintetet vonzzó megjelenést nyújt.

tovább...

Leica D-Lux (Typ 109)

Az új D-Lux a legsikeresebb Leica fényképezőgép sorozat újabb generációja, most még több Leica vonást hordoz magán, mint bármely korábbi D-Lux fényképezőgép ezelőtt. Nem csak a kialakítás, de a működési elv is Leicább, mint korábban.

tovább...

Leica V-Lux (Typ 114)

Nem túlzás az új V-Lux-ot a fényképezőgépek svájci bicskájának hívni - minden egyben! Gyors, megbízható és sokoldalú. A kiváló tervezésnek köszönhetően a legjobb képminőséget nyújtja saját kategóriájában és páratlan tulajdonságokkal rendelkezik.

tovább...

Leica C

A Leica C a Leica kompakt kamerák körében egy új elképzelést képvisel. Az új Leica C az élenjáró jellemzőket stílusos megjelenéssel és újszerű kiegészítőkkel egyesíti.
A nagyszerű kezelési jellemzőkkel rendelkező új kamera kiváló képminőséget és – a Leica kompakt kamerák közül elsőként – a fotó- és videó felvételek vezeték nélküli továbbítását kínálja.

tovább...
1