Voigtlander tesztnapok

Április 3. és 5. között üzletünkben lehetőséged nyílik a teljes Voigtländer objektív paletta kipróbálására műtermi és kültéri körülmények között egyaránt (Voigtländer M - Leica M, Sony E, MFT, Nikon)

tovább...

Használja Canon EF objektívjeit Leica SL vázon az új Novoflex adapternek köszönhetően

A Novoflex most az első elektronikus, Leica SL vázon Canon EF objektívek használatát szolgáló adapterét mutatja be. Az új eszköz a fényképezőgép számos funkciójának elektronikus adatait továbbítja az objektívhez. Az új adapternek köszönhetően az felső kategóriás EF-objektívek széles választéka áll rendelkezésre a Leica SL fényképezőgép és egyúttal a Leica SL kamerarendszer számára.

tovább...

Leica X-U (typ 113)

A vízálló Leica X-U fényképezőgéppel a Leica Camera AG egy kifejezetten outdoor használatra tervezett és kivitelezett fényképezőgéppel bővítette kínálatát. A kivételesen fényerős objektívnek és a beépített vakunak köszönhetően az új géppel lélegzetelállító pillanatokat örökíthetünk meg tökéletes részletgazdagsággal és páratlan képminőségben nem csak szárazföldön, hanem víz alatt is – egészen 15 méter mélységig.

tovább...

Bemutatjuk: LEICA GEOVID 8×56 HD-B és 8×56 HD-R (Typ 500)

A sikeres Geovid széria legújabb, Leica Geovid 8x56 HD-B és 8x56 HD-R (Typ 502) típusaival a wetzlari Leica Camera AG újból magasra emelte a mércét. Az új csúcsmodellek kiváló fényerővel rendelkeznek az 56 milliméteres frontlencse átmérőnek és a megnövelt, mintegy 90%-os fényáteresztő-képességnek köszönhetően. A HD lencsékkel és az optimalizált Leica fényrekesz rendszerrel együtt a szabadalmaztatott Perger-Porro prizmák kiváló fényelhajlás-csökkentést és kontrasztot biztosítanak.

tovább...

Leica Ultravid 8x32 'Edition Zagato'

A wetzlari Leica Camera AG az olasz Zagato tervező központtal karöltve egy különleges, limitált Leica Ultravid 8x32 ‘Edition Zagato’ szériát mutat be. A Leica Ultravid 8x32 ‘Edition Zagato’ a két cég hagyományos értékeit – prémium minőség, szakértelem és tradíció – egyesíti az egyedi formavilággal és a legmodernebb technológiákkal.

tovább...
1