BINOCULAR-ULTRAVID-HD-WINDOW-TEASER_teaser-1200x470

 

LEICA ULTRAVID HD


ULTRAVID-HD-1-CRYSTAL-CLEAR-VISION_teaser-307x205KRISTÁLYTISZTA LÁTVÁNY

Az Ultravid HD család általános jellemzője a mérethez képest nagyon kis tömeg, a kontrasztos, színhelyes és tűéles kép. Csúcsteljesítményű HD lencséket tartalmaz, melyek fényszórása a lehető legkisebb. Ez garantálja a pompás színvisszaadást és kontrasztot. Világos, tiszta látványt nyújtanak, a legélesebb részlet felbontóképességgel rendelkeznek és kivételes fényáteresztő képesség jellemzi őket.

 

 

 

 

A MODERN TECHNOLÓGIA VÍVMÁNYAULTRAVID-HD-2-RESISTANT-BY-NATURE_teaser-307x205

A Leica az első gyártó, amely az Utravid HD sorozattal olyan keresőtávcsövet alkotott, amely fluoridos lencsetagot kapott. A nagy, középen lévő élességállító szerkezet egyenletes és akadálymentes használatot biztosít akár még nagyon alacsony hőmérsékleten is, amikor sok más távcső már használhatatlan. Kezelésük könnyű, érintésük kellemes. Emellett kivételes optikai és mechanikai teljesítmény jellemzi őket.

 

 

 

ULTRAVID-HD-3-AQUADURA-COATING_teaser-307x205AQUADURA® BEVONAT

Az újító AquaDura® bevonat kristálytiszta látványt biztosít, bármilyen időjárási körülmények közt és megvédi a lencséket a karcolódástól és a súrlódásoktól. Pajzsként védik az optikai rendszert a nedvességtől, szennyeződésektől és a mechanikai sérülésektől. Az esőcseppek egyszerűen legördülnek róla, a szennyeződések és az ujjlenyomatok könnyedén letörölhetőek.

Leica Ultravid 7 x 42 HD

Egy távcső, amit mindenkinek ajánlunk, függetlenül attól, hogy a hobbyja a természetjárás, a madarászat, vagy a vadászat.

tovább...

Leica Ultravid 8 x 42 HD

Univerzális eszköz, optikai teljesítménye lehetővé teszi, hogy nappal és éjszaka is társa legyen. Az optikai minőség ezen szintjén a 42 mm-es frontlencse híd a nappali és a szürkületi használhatóság terén, a 8x-os nagyítás különös erénye pedig a széles látómező.

tovább...

Leica Ultravid 10 x 42 HD

A 10x42-es Ultravid HD nagy nagyítású kereső. Kiváló képminősége és 10x-es nagyítása olyan speciális feladatok megoldására teszi alkalmassá, mint a madarak tevékenységének tartós és részletes megfigyelése, vagy az őzbak bírálata.

tovább...

Leica Ultravid 10 x 50 HD

Nagy nagyítású kereső, kiváló képminősége és 10x-es nagyítása olyan speciális feladatok megoldására teszi alkalmassá, mint a madarak tevékenységének tartós és részletes megfigyelése, vagy az őzbak bírálata.

tovább...

Leica Ultravid 12 x 50 HD

Extra nagyítású kereső, kiváló képminősége és 12x-es nagyítása a megszokott feladatokon kívül akár kisebb csillagászati megfigyelésekre is alkalmas, mely állványról még egyszerűbb.

tovább...
1