Leica Super Elmar-M 21mm f/3.4 ASPH.

Az új Leica Super-Elmar-M 1:3,4/21mm ASPH. objektívet csúcsminőségű képteljesítmény és lenyűgözően kompakt kialakítás jellemzi. Kiemelkedő teljesítménye teszi ideálissá számos különböző felhasználásra, úgy mint tájfotózás, vagy fénykép riportok elkészítése.

tovább...

Leica Super Elmar-M 18mm f/3,8 ASPH.

A Leica Super-Elmar-M 18 mm f/3.8 ASPH. objektív azon kevés eszközhöz tartozik, amellyel igen széles teret foghatunk át. Méretei nagyobbak, mint a normál objektíveké. Különleges felépítése miatt 100 fokos látószöggel rendelkezik. A szuper nagy látószög mellett a Leicára jellemző, kiemelkedő optikai teljesítményű. Ez a különleges lencse mind az építészeti-, mind a tájkép-, valamint a riport fotózás horizontját nyitja szélesre.

tovább...

Leica Summicron-M 50mm f/2

A jól bevált optikai tervezés garantálja a Leica Summicron-M f/2 50 mm objektív legjobb képminőségét a teljes képmezőben, egészen a legtávolabbi sarkokig. Valamennyi fényrekesznél ragyogó a lencse kontraszt teljesítménye még közeli beállításoknál is.

tovább...

Leica Summicron-M 35mm f/2 ASPH.

A sokoldalú, mindennapos fotótémákhoz ideális Leica Summicron-M 35 mm f/2 Asph. objektívnek elbűvölő képminősége van, nagy kontraszttal, példás felbontóképességgel a teljes rekesz tartományban, a legnagyobb nyílásnál is.

tovább...

Leica Summarit-M 90mm f2,4 ASPH.

A Leica Summarit-M 90mm f/2,4 egy sokoldalú telefotó objektív, ami teljessé teszi a Summarit-M objektív családot. Kiváló mechanikai és optikai minőség jellemzi, annak ellenére, hogy sokkal könnyebb és kézre állóbb a 90mm-es Summicron objektív.

tovább...

Leica Summarit-M 75mm f2,4 ASPH.

Nagyon kompakt rövid telefotó objektív fekete eloxált kivitelben. A Summarit-M 75mm f/2,4 jelentősen kisebb és könnyebb, mint a többi M objektív ugyanavval a fókusztávolsággal, de megegyező képminőséggel. A 35mm-es Summarit-M lencsékkel kombinálva ideális felszerelés és a nagy lencse sebességgel a megnyitja az elragadó kompozíciók tárházát.

tovább...

Leica Summarit-M 50mm f2,5

Hatékony, könnyű, egyszerű kezelni a Leica Summarit-M 50 mm f/2,5 objektívet, olyan sokoldalú, mint az élet maga. Látószöge közel az emberi szemének felel meg, igen természetes és semleges perspektívát nyújt.

tovább...

Leica Summarit-M 50mm f2,4 ASPH.

A Summarit-M modellek kompakt kialakításukkal a Leicánál eddig újnak számító fényerő kategóriához tartoznak. Kiemelkedő optikai teljesítménnyel rendelkezik, ami a Leicánál alapvető tulajdonság.

tovább...

Leica Summarit-M 35mm f2,5

A Summarit-M modellek kompakt kialakításukkal a Leicánál eddig újnak számító fényerő kategóriához tartoznak. A Leica Summarit-M 35 mm, f/2,5 nagy látószögű objektív a Leica M bajonett csatlakozású fényképezőgéppel rendelkezők számára a legkönnyebb és a legkisebb 35 mm-es lencsének számít kiemelkedő optikai teljesítménnyel, ami a Leicánál alapvető tulajdonság.

tovább...

Leica Summarit-M 35mm f2,4 ASPH.

A legújabb technológiával készült. A Leica Summarit-M 35mm f/2,4 ASPH. kiváló képminőséget garantál, minden fényképészeti helyzetben, az élénk ember fotóktól a tájképekig. Eredetiségével remek választás egy új felszerelés összeállításához.

tovább...