Elpusztíthatatlan felépítésRIFLESCOPE-ERI-2-MOUNTING-FLEXIBILITY_teaser-307x205
Ismerje meg az ERi 2.5-10X42 és ERi 3-12X50 céltávcsöveket. A kompakt és szilárd alumínium testnek és a robosztus mechanikai felépítésnek köszönhető az extrém megbízhatóság. A Leica ERi minden egyes alkotó eleme nagyfokú precizitással készül, így biztonságos és megbízható társsá válik a terepen.

 

 

 

 

 

 

 

Rugalmas felszerelhetőségRIFLESCOPE-ERI-3-HIGH-PERFORMANCE-OPTICS_teaser-307x205
Mindkét ERi fegyvertávcső típus keskeny kialakítású. A rövid okulár és a hosszú tubus nagy rugalmasságot biztosít ahhoz, hogy a távcsöveket valamennyi puskára precízen fel lehessen szerelni. A 10 cm hosszú betekintési távolság miatt mindkettő ideális a nagyobb kaliberrel történő használathoz.

 

Nagyteljesítményű optikai rendszer
Kiváló optikai elemek, strukturált, tartós kialakítás és megvilágított szálkereszt, ezek a Leica ERi széria főbb jellemzői. Használatuk igen könnyű, fókuszállításuk megbízható. Minden Leica szálkereszt konfiguráció a második fókuszsíkban helyezkedik el és professzionális sportlövészek tesztelték, mielőtt kereskedelmi forgalomba került.

Direct-Dial-DE_teaser-480x320

ERi szálkeresztek
Az ERi sorozat tagjai alkalmasak hagyományos, vagy versenyszerű lövészetre, kapáslövésre, vagy precíziós célzásra, közeli és távoli lövésekhez egyaránt. A Leica szálkeresztekkel úgy konfigurálhatja távcsövét, ahogy Ön szeretné. Minden Leica szálkereszt kialakítása biztosítja a sokoldalú felhasználhatóságot. A szálkeresztek a második fókuszsíkban találhatóak és minden távcső választható BDC – lövedék esés kompenzátor rendszerrel, mely a honlapon elérhető ballisztikai program segítségével hibátlan célzást és pontos találatot garantál bármikor.

Leica ER i 3-12x50 világítópontos céltávcső

Kiváló optikai elemek, strukturált, tartós kialakítás és megvilágított szálkereszt, ezek a Leica ERi széria főbb jellemzői. A keskeny kialakítású, a rövid okulár és a hosszú tubus nagy rugalmasságot biztosít ahhoz, hogy a távcsöveket valamennyi puskára precízen fel lehessen szerelni.

tovább...

Leica ER i 2,5-10x42 világítópontos céltávcső

Kiváló optikai elemek, strukturált, tartós kialakítás és megvilágított szálkereszt, ezek a Leica ERi széria főbb jellemzői. A megvilágított célzópont garantálja a sikert még szürkületben is. A rövid okulár és a hosszú tubus nagy rugalmasságot biztosít ahhoz, hogy a távcsöveket valamennyi puskára precízen fel lehessen szerelni.

tovább...
1