Magnus
ER i

RIFLESCOPE-CINEMA-SCOPE_general-1200x470

 

LEICA CÉLTÁVCSÖVEK


RIFLESCOPE-ERI-CROSS-CATEGORY-TEASER_teaser-307x205MAGNUS ÉS ER i SOROZAT


Mivel minden lövésznek egyedi igényei vannak, a Leica két különböző céltávcső családot kínál az egyéni igényekhez igazítva. A prémium kategóriába tartozó Magnus sorozatban három különböző szálkereszt megvilágításos modell választható, melyek briliáns teljesítményt nyújtanak a legrosszabb fényviszonyok mellett is. A megbízható ER i sorozat két tagja pedig biztonságos 10cm-es betekintési távolságával a legjobb a saját kategóriájában.

 

 

 

 

 

 


RIFLESCOPE-2-UNSURPASSED-ERGONOMICS-NEU_teaser-307x205EGY ÉLETEN ÁT TARTÓ CÉLTÁVCSÖVEK BÁRMILYEN HELYZETHEZ


A lövészek fejével gondolkodva tervezték meg a Leica céltávcsöveket, majd számos laboratóriumi és terepteszten bizonyították tartósságukat. Lenyűgöző részlet pontosság, technikai kifinomultság, felülmúlhatatlan ergonómia jellemzi őket. Kiváló fényáteresztő képesség, kivételesen nagy kontraszt, újító optikai kialakítás és könnyed kezelhetőség jellemzi a Leica céltávcsöveket. Használatukkal maximálisra nő a siker esélye.

 

 

 

 

 

 


Direct-Dial-DE_teaser-480x320BDC – LÖVEDÉK ESÉS KOMPENZÁTOR


A Leica BDC rendszer használata esetén a szálkereszt állítását gyorsabban és egyszerűbben végrehajthatjuk, ha a ballisztikai toronyban lévő (MOA vagy cm) beosztású gyűrűt kicseréljük egy méter beosztású gyűrűre. Ezzel nem a kompenzálandó magasságot állítjuk be a távolság függvényében, hanem közvetlenül a távolságot, így a célzó pont mindig a becsapódási pontra mutat a beállított távolságnak megfelelően. A rendszer tökéletesen együttműködik minden távolságmérővel, használata nagyon egyszerű bármilyen időjárási körülmények között.

 

 

 

 

 

 

 

 

RIFLESCOPE-3-FOR-EVERY-KIND-OF-HUNTING_teaser-307x205KÖZVETLEN BEÁLLÍTÓ GYŰRŰ


A közvetlen beállító gyűrű segítségével a Leica BDC rendszer gyorsan és kényelmesen használható. Az egyszerű felhelyezhetőségnek köszönhetően az alap gyűrű könnyedén kicserélhető egy távolság értékeket tartalmazó gyűrűre, így a lövész egy pillanat alatt beállíthatja a lőtávolsághoz a célzópontot. 12 gyűrűből választhatjuk ki a kaliberünknek és a lőszerünknek megfelelő gyűrűt. Mind a 12 gyűrű egy-egy különböző ballisztikai görbének felel meg, amelyek megegyeznek a CRF 1600-B lézeres és a Geovid HD-B típusok előre beállított ballisztikai görbéivel.

 

 

 

 


BALLISZTIKAI PROGRAM A GYORS SZÁLKERESZT ÁLLÍTÁSHOZ (BDC)


Az új ballisztikai programnak köszönhetően a Leica gyors szálkereszt állítás funkciója tovább fejlődött. A program a lőszer és a távolság adatai alapján pontosan kiszámítja a szükséges hajszálkereszt beállítást. A Leica lézeres távolságmérőkkel tökéletesen kombinálva, egyszerű kezelésével pontos találatokat garantál az etikus vadászat elveivel összhangban. A vadászok mindig a célzóponttal célozhatnak, nagyobb távolságoknál nem kell a vad fölé tartaniuk.

A program letöltése itt