COMPACT-FIELD-OPTICS-ULTRAVID-BR-WINDOW-TEASER_teaser-1200x470

 

Leica Ultravid BR


COMPACT-FIELD-OPTICS-ULTRAVID-BR-1-THE-REFERENCE-STANDARD_teaser-307x205KISEBB TERMET, NAGYOBB TELJESÍTMÉNY


A Leica Ultravid BR keresőtávcsövek különösen kiemelkedő optikai és mechanikai teljesítményt nyújtanak. Világosabb, élesebb a képük és kompaktabbak, mint bármilyen másik távcső, mely azonos lencseátmérővel rendelkezik.

 

 

 

 

 

 


A TŰÉLES MEGOLDÁS


A nagyobb Ultravid modellek részegységeit kicsinyítették le annak érdekében, hogy elférjenek ezekben a kompakt távcsövekben is. Ennek köszönhetően a megfigyelő ugyanazt az éles képet, kiváló felbontást, részletes és színtorzítás nélküli látványt élvezheti, mint a kompakt Ultravid távcsövek nagyobb testvéreinél.

 

 

 

 

 

NAGY KONTRASZTÚ ÉS BRILLIÁNS KÉPEK BÁRMILYEN HELYZETBEN


A Leica Ultravid BR sorozat tagjai kiváló fénygyűjtő képességgel rendelkeznek, kristálytiszta látványt nyújtanak és lehetővé teszik a leghalványabb tárgyak észrevételét is. Az aszférikus lencsék tökéletessége, torzításmentessége egyedülálló, a kép hihetetlenül éles. A nagy rugalmasságú könnyített fém váz és a gumírozás biztonságot és hosszú élettartamot garantál.


Leica Ultravid 10x25 BR

A 10x25-ös Ultravid akár őzcserkelésnél, túrán, vagy akár egy vitorlázáson velünk lehet. Elég egy kis zseb a tároláshoz, vagy a praktikus hordszíj, és a nyakban észrevétlenül velünk van, mindig kéznél, mégis diszkréten.
A műszaki színvonal terén semmi sem szenved hiányt, hisz ez egy igazi Leica.

tovább...

Leica Ultravid 8x20 BR

A kompakt Leica Ultravid-ek a legkisebb helyen is elférnek, mindig velünk lehetnek. Elég egy kis zseb a tároláshoz, és egy kiváló nappali távcső kísér bennünket bárhová szinte észrevehetetlenül.

tovább...
1