Bemutatjuk: Leica Rangemaster 2000-B

Abszolút megbízható működésük miatt a vadászok világszerte már több mint 20 éve nagy bizalommal használják a Leica Rangemaster CRF távolságmérőket. Nem csak azért, mert a Rangemaster CRF típusok igen kompakt méretűek és ergonomikusak, hanem az igen jelentős mérési hatótávolságukért is. Az új, megnövelt lézeres méréstartományú Rangemaster CRF 2000-B a népszerű Rangemaster CRF 1600-B utódja, ekvivalens horizontális távolság (EHR) teljesítményét továbbfejlesztették, a készülék a MOA adatokat tizedes fokozattal mutatja.

A Rangemaster CRF 2000-B tökéletes társunk, és a korszerű módszerekkel szervezett vadászatok igazi ballisztikai mindentudója. Ez az egyetlen prémium kategóriás távolságmérő, amely a legpontosabb ballisztikai információkhoz a környezeti légnyomás és hőmérséklet érzékelésével is rendelkezik.

teaser_1

1825 méter / 2000 yard lézeres mérési távolság
A legrugalmasabb használathoz roppant nagy lézeres mérési távolság áll rendelkezésre. Több éve bizonyított a ballisztikai adatok legnagyobb fokú pontossága. A Rangemaster CRF 2000-B az egyetlen prémium kategóriás, kompakt méretű távolságmérő, amely lényeges adatok, a környezeti légnyomás és hőmérséklet alapján adja meg a ballisztikai információkat. A ballisztikai kalkuláció része a célzás irányának vízszinthez viszonyított szöge is. A vadászok egyéni igényeinek megfelelően a Rangemaster CRF 2000-B a pontos mérések mellett a célzáskorrekció értékeit MOA 0,1 fokozatonként mutatja.

EHR tartomány 1100 méter / 1200 yard
A készülék megnövelt EHR tartománya igen előnyös a többi távolságmérőhöz képest. A vadász prémium kategória más készülékei nem képesek ilyen nagy tartományban kalkulálni a vízszintes egyenértékű távolságot. Nagy lőtávolsághoz és hegyi vadászathoz ideális jellemző.

Optikai jellemzők
7-szeres nagyítás, maximális képkontraszt, modern optikai rendszer

Ergonomikus és könnyen használható
Kezelése egyszerű, tökéletesen illeszkedik tenyerünkbe

Korszerű optikai rendszer
Még mindig a legelső – más kompakt, kézi lézeres távolságmérő nem ad ilyen briliáns kontrasztot és színhű képet.

Könnyen használható
Könnyű célra tartás, gyors és intuitív használat

1825 méter / 2000 yard mérési távolság
A legrugalmasabb használathoz roppant nagy lézeres mérési távolság áll rendelkezésre.

Technikai adatok

Kiegészítők