LEICA SPEKTÍVEK


LENYŰGÖZŐ ÉLMÉNYEK A TERMÉSZETBEN


A Leica spektívek lehető legjobb optikai teljesítménnyel engednek szikrázóan tiszta bepillantást a természet részlet- és kontraszt gazdag rejtelmeibe hajnaltól egészen sötétedésig. A spektívek éles, világos és kristálytiszta látványt nyújtanak még a legtávolabbi tárgyakról is. Az újító APO-Televid sorozat apokromatikusan javított rendszerének és az új fluorid (FL) lencséknek köszönhetően a legkiválóbb felbontóképességgel bírnak.


SPOTTING-SCOPES-1-FLOURIDE-GLASSES_teaser-307x205A LEGJOBB MEGOLDÁS A TERMÉSZET MEGFIGYELÉSÉRE


Csúcstechnológiás optikai elemek kerültek felhasználásra annak érdekében, hogy színhű és kontrasztos képet kapjunk. A Leica spektívekbe épített FL lencsék kálcium fluoridot tartalmaznak. Nagyon alacsony fényszórást és jobb torzítás korrekciót nyújtanak – a lenyűgöző, természetes látványélmény érdekében. Valamennyi APO típuson egy optikailag semleges front lencse védi az érzékeny APO optikai részt a zord időjárástól.

 

 

 

 


SPOTTING-SCOPES-2-FOCUSING-IN-FOCUS_teaser-307x205

A FÓKUSZRA ÖSSZPONTOSÍTVA


Ezzel az újító tulajdonsággal a részletekre történő ránagyítás sokkal egyenletesebb, gyorsabb és pontosabb. A Leica kettős élességállító rendszer egy keresztidom hozzáadásával lett még hatásosabb. A Leica kettős fókusz és mikro fókusz lehetőséggel segít megfigyelni a legkisebb részleteket is tökéletes élességgel.

 

 

 

 


SPOTTING-SCOPES-3-VARIABLE-VERSIONS_teaser-307x205A VÁLTOZATOSSÁG A KULCS


Minden spektív tulajdonosnak van kedvenc megfigyelő pozíciója, így mindenki kiválaszthatja a neki kényelmes betekintési pozíciót. Ezért született meg az egyenes betekintésű Leica APO -Televid és a ferde betekintésű Leica APO –Televid W.

Leica APO-Televid 82 egyenes és ferde szett (25-50x WW Asph. okulárral)

Az APO-Televid 82 a lehető legjobb optikai teljesítménnyel enged szikrázóan tiszta bepillantást a természet részlet- és kontraszt gazdag rejtelmeibe hajnaltól egészen sötétedésig. Az apokromatikus optikai elemek, az új FL üveg és a 82 milliméteres frontlencse a korábbi típusokkal összehasonlítva több mint 6%-kal növeli a fénygyűjtő képességet.

tovább...
1