Az utazás művészete képeken és hangokon át

 

Master & Dynamic  0.95-re szabva


Két ikonikus cég nevéhez fűződik a közösen létrehozott audió termékcsalád, melyet a világ legfényerősebb aszférikus lencséje ihletett.

Az emberi vágy, hogy feltárja a kreativitás új világait ötvözi a Master & Dynamic kollekció precíziós mérnöki munkájának művészi értékeit a kiváló alapanyagokkal, kifinomult tervezéssel és részletgazdag hangzással. Az eredmény egy egyedülálló fejhallgató termék család, mely - akárcsak egy Leica fényképezőgép – elkísér az életed során, függetlenül attól, hogy a világot járod vagy a mindennapi élet pillanataiban megtalálható szépséget élvezed.

 

Vezeték nélküli zárt fejhallgató


Fedezze fel az újratervezett hangot

 

A Master & Dynamic Model MW60B-95 tökéletes kísérő a felfedezés útján. A vezeték nélküli fejhallgatót a legkiválóbb minőségű anyagokból készítették, többek között egyedi kikészítésű marhabőrből és a rozsdamentes acélból. A báránybőr fülpárnák vörös akusztikus hálója, a Leica szignójaként elhíresült vörös pötty és a felület egyedi kidolgozása is tisztelettel adózik a Leica fényképezőgépek ikonikus formatervezésének. Minden részlet jól átgondolt tervezési munka eredménye: a 45 mm-es egyedi neodímium membrán, az alumíniumból készült antennával ellátott kiváló minőségű jelfogó rendszer az optimális hangminőség eléréséhez, valamint egy 16 órás lítiumionos újratölthető akkumulátor.

 

Vezetékes zárt fejhallgató

 

Az utazás művészete képeken és hangokon keresztül


Élvezze az utazás látnivalóit a Master & Dynamic MH40B-95 modell és hangzásával. A vezetékes fejhallgatót a legkiválóbb minőségű anyagokból készítették, többek között egyedi kikészítésű marhabőrből és a rozsdamentes acélból. A báránybőr fülpárnák vörös akusztikus hálója, a Leica szignójaként elhíresült vörös pötty és a felület egyedi kidolgozása is tisztelettel adózik a Leica fényképezőgépek ikonikus formatervezésének. A 45 mm-es egyedi neodímium membrán szerkezet részletgazdag és meghitt hangélményt nyújt. Két kábel és kettős bemeneti / kimeneti csatlakozó teszi lehetővé két utazó számára, hogy megosszák a zenehallgatás élményét, vagy együtt nézzék kedvenc filmjüket egy táblagépen.

 

 

Fülhallgató


Kreativitás határok nélkül; a legfinomabban kidolgozott részletek

 

Dobja le a súlyt, lazítson és élvezze a ME05B-95 fülhallgatót. A sárgaréz szerkezet felületét feketére krómoztuk. A fülhallgató jellegzetes formája ergonomikus és elegáns részletekkel teli, valamint kihasználja a sárgaréz akusztikus tulajdonságainak előnyeit. A ME05B-95 fülhallgatók egyedi 8 mm-es membránjai kiváló hangminőségűek, és - mint az összes Leica termék - egyedi kidolgozásúak. A kiegyensúlyozott tömegeloszlás biztosítja a kényelmet és az illeszkedést.

 

 

Fejhallgató állvány


A legfinomabb anyagokból készítve


A termékcsaládot a speciálisan kialakított fejhallgató állvány egészíti ki, mely elegáns tárolási lehetőséget biztosít, amikor nincs használatban a termék.

  • Egyedi acél állvány
  • Súlyozott alap gumitalppal a stabilitás érdekében
  • Felületvédelem
  • A 0.95-ös fejhallgatókra tervezve

 MP1000B-95_HEADPHONES_STAND_teaser-1200x675

 

Master & Dynamic


A Master & Dynamic egy prémium audió márka; a hangminőség és a kreativitás megszállottjai. A New York-i székhelyű cég szenvedélye a gyönyörűen kialakított, gazdagon kivitelezett és technikailag kifinomult hangeszközök megteremtése a kreatív elmék számára. Termékeik részletgazdag hangzást biztosítanak, amely tökéletesen visszaadja a minőségi zene felvételek részleteit. A Master & Dynamic fejhallgató modern „gondolkodó kalapok” -ként segítheti az elmélkedés összpontosításában és az inspiráció begyűjtésében. A több évtizedes használatra tervezett Master & Dynamic termékek a legmodernebb anyagok, mint pl. prémium bőr és rozsdamentes acél felhasználásával készülnek; ez tökéletes egyensúlyt teremt az esztétika, az erő, a kényelem és a minőségi hangzás között.